Werkwijze en tarief

 

Iedere hond is een individu en iedere hulpvraag is anders. Ik werk dan ook niet met vaste programma’s. Maar wat dan wel?

  1. Je vult het formulier in op de pagina contact.
  2. Heb je een eenvoudige vraag die ik kort kan beantwoorden, dan krijg je van mij een reactie via email. Hiervoor breng ik niets in rekening.
  3. Is je vraag wat uitgebreider, dan neem ik via email contact met je op voor het maken van een kennismakingsafspraak via Zoom.
  4. Soms vraag ik voorafgaand aan het gesprek al om extra informatie.
  5. Tijdens de Zoom-sessie (15-30 minuten) bespreken we jouw hulpvraag. Ook aan deze kennismakingssessie zijn geen kosten verbonden.
  6. Je ontvangt van mij een voorstel voor een traject met daarbij de kosten voor dat traject.
  7. Na akkoord op het voorstel plannen we een afspraak in, ontvang je een vragenlijst en een factuur en gaan we aan de slag.

Met Un Perro Feliz wil ik bijdragen aan meer hondenwelzijn. Jouw hond staat bij mij centraal en ik geef jouw handvatten om hem goed te begeleiden. Mijn adviezen zijn gebaseerd op methodes zonder pijn, schrik, angst en intimidatie. 

Mijn uurtarief bedraagt € 60,00 inclusief BTW en exclusief reis- en parkeerkosten.

 

Hieronder een aantal voorbeelden om een indicatie te geven van de kosten die je kunt verwachten:

- Je hebt een korte, eenvoudige vraag die ik via de mail kan beantwoorden: hieraan zijn geen kosten verbonden.

- Er spelen geen grote problemen, maar je wil graag over wat zaken sparren. Met een Zoom-sessie en wat algemene informatie zou je al geholpen zijn: hiervoor ben je een bedrag tussen Euro 100 en Euro 200 kwijt.

- Je hond is gebaat bij een volledig traject: houd dan rekening met een bedrag tussen Euro 600 en Euro 800.